Om Hannah


Hei! Jeg heter Hannah, jeg kommer fra Skien og er tretten år. Jeg går på turning og dansing, og jeg er interessert i fotografering, redigering og design.
JEG ELSKER JUSTIN BIEBER <3
Kontakt: hannahska@hotmail.com
Twitter:
hannahskaane

MOTEFOTOHANNAH

lenge siden sist!

Hallo! Nå er det kjeeempe lenge siden vi har blogga, iallfall jeg. Beklager for det, men har vært litt opptatt og har ikke hatt så mye å blogge om liksom. Vel, vi skal starte å blogge vanlig igjen nå da :-)

I dag har jeg vært en tur i byen, på Loftet og på trening. Kjøpte ingenting i byen siden jeg ikke hadde penger til det, men siden vi skal ha oppvisning med turninga på Herkules til lørdag (kom gjerne å se!), så har jeg tenkt til å kjøpe en bikini meg og Hannah kikka på. Den var utrolig fin, fresh og en perfekt farge til sommeren. Det som også er så fint er at den fins i flere farger og det er sånne freeeshe farger, så man ser skikkelig brun ut! Perfekt for meg med tre år gammel bikini og som skal til Spania med Loftet til sommeren. 

Forresten har meg og Hannah fått oss en instagram sammen! Vi følger alle tilbake, og vi kommer til å legge ut bilder der hver dag så dere ser hva vi driver med! Den heter selvfølgelig hanniemmi

Hva har du gjort i dag? Har du instagram?

// emilie

  • Dato:28.02.2012
  • Klokken:23:00
  • Kategori:
  • Hverdag
  • Kommentarer: 4

4 kommentarer

anieye

Dato: 28.02.2012 Klokken: 23:07

Sykt fin blogg! :D

Ta en titt innom min? <3

Elise

Dato: 29.02.2012 Klokken: 10:53

Kult! Nei, jeg har ikke instagram.

Lille meg !

Dato: 29.02.2012 Klokken: 15:33

Skjønte ikke hva instagram var .. Men Kult ! den bade drakta høres fin ut ♥ Kanskje jeg kan komme å se på.. Vi får se ;)

♥ malenekristiansen

Dato: 29.02.2012 Klokken: 16:20

kanskje jeg kommer til lørdaaag ♥♥

Skriv en ny kommentar
HanniEmmi - Kommenterer alltid tilbake!

15, Skien

Vi er to jenter fra Skien på tolv og tretten år. Vi blogger om hverdagen vår, mote, foto og ting som faller oss inn :-)

Om Emilie

Hei! Jeg heter Emilie, jeg er tolv år, men fyller tretten den 17. desember. Jeg bor i Skien. Jeg går på turning og dansing, og jeg er interessert i fotografering, redigering og design. JEG ELSKER JUSTIN BIEBER <3
Kontakt: emiliesamuelsen@hotmail.com
Twitter:
emilielundgaard

MOTEFOTOEMILIE


hits