Om Hannah


Hei! Jeg heter Hannah, jeg kommer fra Skien og er tretten år. Jeg går på turning og dansing, og jeg er interessert i fotografering, redigering og design.
JEG ELSKER JUSTIN BIEBER <3
Kontakt: hannahska@hotmail.com
Twitter:
hannahskaane

MOTEFOTOHANNAH

Oioioi

Heihei! Nå er det lenge siden vi har blogga, som dere sikkert har merka. Det er fordi vi har slutta. Det ble en litt brå slutt, siden vi skrev i det siste innlegget at vi skulle blogge mer fremover, men så endte det med at vi slutta helt.. Haha, ja. Skulle bare få det skrevet ned at vi har slutta å blogge på denne bloggen her, men dere burde gå å sjekke Emilies blogg; http://efoto.blogg.no !
Ja, kjenner det er lenge siden jeg har skrevet et blogginnlegg, så det ble litt rart formulert.. Haha :)

Her har vi meg som syntes synd på megselv, fordi jeg har vært syk kjempe lenge..

Og her har vi også meg som er kjempe glad, fordi jeg snart er frisk.

Og til slutt så har vi Emilie og meg som bare chillern max lixzmmm! Haha, veldig fine bilder.

-Hannah

på Rauland

Heihei! Grunnen til at jeg ikke har blogget i det siste, er fordi jeg er på Rauland og der har jeg ikke nett.. Kommer heller ikke hjem før til søndag, så dere må nøye dere med bare Hannah.
Akkurat nå er jeg på kafeen i Holtardalen på Rauland Skisenter med Sarah, Une, Frida og noen fler. Vi har tatt en pause fra kjøringa nå da, men skal kjøre mer etterhvert.

Hva gjør dere i vinterferien?

// emilie

kooz

Heyhey! Nå har meg og Une akkurat tatt av oss sminka, etter en vill sminke-bimbogreie haha. I nuet ligger begge på iPhonene våre og chiller. Kooz!

Vi har som dere ser spist taco og kosa oss. Vet ikke helt hva vi skal gjøre nå da, men iallfall spise godteri! Hihi. Som dere også ser så har Une tatt av reguleringa, fint ikke sant?
Hva gjør du i kveld?
// emilie

Kjgg

Une er best

hvilken header?Nr. 1, 2 eller 3?

// emilie

Eller denne?


Nr. 1, 2, 3 eller 4?

// Hannah

nytt design: hot or not?

God morgen, alle søte små! Nå har vi sittet en stund og laget et nytt design. Vi er veldig fornøyde selv, og syntes dette er litt finere enn det andre. Nå har vi også valgt å bare ha en sidebar, for det ser litt ryddigere ut. 

Vi tenkte også å starte med "hot or not?" hver dag, til forskjellige ting! 

Hva syntes du, hot or not?

// hanniemmi

spørsmålsrunde

Heisann! Nå hadde jeg tenkt at vi kunne ha en spørsmålsrunde! Har egentlig ikke snakka med Hannah, men det gjør nok ikke noe. Tror kanskje at vi spiller inn en videoblogg sammen eller noe, sånn at dere får svar på alt. Jeg skal kanskje sove hos Hannah, eller hun hos meg til helgen, så da kan vi eventuelt spille den inn da. Svarer nok på nesten alle spørsmåla, men selvfølgelig ikke sånne personlige spørsmål. Men ja uansett, spør i vei!


HVA LURER DU PÅ?

- Emmi

i kinosalen

Heihei! Nå er jeg i kinosalen sammen med Maja, Julie og Hanna. Vi skal se New Year's Eve.

Har du sett New Year's Eve før? - Emmi

storfornøyd!

Heihei! Nå blogger jeg faktisk med den nye mobilen min som er en XPERIA MINI PRO! Har hørt den er mye bedre enn de andre xperiaene! Og det virker det som også.

Som dere ser fikk jeg også en del penger og gavekort og sånt også, og det er jo braa! :D Også fikk jeg klær, sminke, JB-boka ( <3 ) og sånt ogsåå.

Hva fikk du til jul?

-Hanni

UKENS BLOGG!

Hola! Nå har vi trukket ut UKENS BLOGG! Og "vinneren" ble........

 http://amandaphoto.blogg.no/

 

Gratulerer! Du får da en link i sidebaren :-) Hvis du vil bli neste ukes blogg, kommenter i DETTE innlegget! Og husk, jo flere ganger du kommenterer, jo større sjangs har du for å vinne! Vil du bli ukens blogg?

- HanniEmmi

UKENS BLOGG!

Hei! Nå tenkte vi å starte med ukens blogg. Det kommer til å bli trekt en blogg en gang i uken og blogger blir linket og linken kommer til å ligge i sidebaren. Det eneste du trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar i dette innlegget med bloggadresse. Jo flere kommentarer du skriver, jo bedre sjangs har du for å vinne. Meld dere på og LYKKE TIL! :)


- HanniEmmi

spillelisten min på spotify

Hei! Nå sitter jeg fortsatt å hører på julemusikk og One Direction. One Direction har seriøst blitt nytt favorittband! Elsker sangene dems, også er de jo så kjekke!! Jeg leiter rundt og rundt etter julefilmer, men jeg finner ingen som jeg ikke har sett på lenge. Har dere noen tips til noen bra julefilmer?

Uansett, her kan dere finne spillelisten min på spotify.

Spillelista heter "julesanger", men ikke alle sangene er julesanger. Håper dere liker den!

- Emmi

design

Hei! Jeg lurte bare på åssen designet vårt så ut hos dere? I Internet Explorer kan det være litt annerledes skjønnerdere. Iallfall så er det laga i Firefox, så jeg tror det funker best der, på Google Chrome og Safari. Her er ett bilde av åssen det skal se ut iallfall:

Hvordan ser det ut hos dere?

- Emmi

Velkommen til vår blogg!

Hei! vi er to jenter fra Skien på tolv og tretten år. Vi blogger for det meste om hverdagen vår. Mer info om oss, kommer om ikke så lenge ;-) vi har forresten en video som holder på å laste opp til youtube nå!

en sniktitt fra filmen :)

- HanniEmmi

Les mer i arkivet » Desember 2012 » Mars 2012 » Februar 2012
hits