Om Hannah


Hei! Jeg heter Hannah, jeg kommer fra Skien og er tretten år. Jeg går på turning og dansing, og jeg er interessert i fotografering, redigering og design.
JEG ELSKER JUSTIN BIEBER <3
Kontakt: hannahska@hotmail.com
Twitter:
hannahskaane

MOTEFOTOHANNAH

rock&rollVerdens fineste bilder av meg, men jaja. Liker redigeringa. På første bilde er det forresten meninga at fjeset til Hannah ikke skal være i fokus, men klærna. 

Hva synes du om bildene?

// emilie

bilder fra Bieber-paraden!

Heihei! Jeg var å kikka gjennom bildene i stad, også så jeg på bildene fra Bieber-paraden som var i sommer! Det var helt sykt gøøy! ♥♥ Så her kommer det noen bilder!
Jeg tok bildene små, siden det var så mange.

Forresten så hadde vi den kuuleste plakaten ever!

TRYKK PÅ LENKEN UNDER! Det er en video derfra!

http://www.kjendis.no/2011/08/14/kjendis/justin_bieber/bieber-parade/beliebere/17666846/

På 00:11 så er jeg, Oda og Kristine på venstre side men kuleste plakaten liksom, jeg står ved en med lilla I ♥ Justin Bieber genser.
Og på 00:13 er bena mine altså de rosa skoa, og Oda sine ved siden av, det var da vi dansa. Rett etterpå kommer Oda og meg igjen som dere kanskje ser? 

Hva syntes dere? Var du på Bieber-paraden?

// hannah

believe in yourself and you'll fly high.

bilder fra photoshoot.

// emilie

info om headerne

Bare så dere vet det, så har jeg laget til Marlene, Malene, Theresa og Pernille!
Det er bare å sende bilder (hannahska@hotmail.com), eller legge de ut på bloggene deres, bare si ifra / kommenter når dere har gjort det.
Jeg kommer til å lage til alle! Er syk imorgen også :( ♥

Laget forrige uke. Verdens søteste, lille baby ♥

Har du lagt ut / sendt? Kommenter!
Hva syntes du om bildet?

// hannah

vil noen ha header?

Hallo! Nå tenkte jeg siden jeg kjeder meg så når jeg er syk, så kunne jeg jo kanskje laget noen headere, hvis noen vil ha? Hvis dere vil ha, så er det bare å legge igjen en kommentar!

Her er noen jeg har laget: (Det går fra de gamleste til de nyeste)

Ja, jeg har laget noen headere til Axel, hehe. Det er faktisk egentlig flere.

Vil du ha header? Hva syntes du om headerene?

// hannah

valentine's day

Heihei! I dag er det jo, som kanskje alle vet, Valentines Day! ♥ Noe jeg egentlig liker veldig godt. Denne dagen er en av de dagene i året, som er ment for at man skal være med de/den man er spesielt glad i!Hva syntes du om Valentine's day? Hva syntes du om bildet?

// hanni

leksedate

Hallo! Nå skal jeg snart ned til Johanne, for så å ha en såkalt leksedate. Skal bare spise litt først. Skal ingen ting spesielt i dag, utenom lekser og sånt. Skulle egentlig på dansinga, men vet ikke helt.. Har ikke vært der de to siste gangene og da har jeg ikke fått med meg så mye. Vurderer egentlig å slutte, siden da får jeg bedre fritid og det er ikke såå gøy å gå der når det ikke er forestilling. Men starter nok igjen neste semester ;-)

// canon eos 500D + canon ef 50mm f/1.8

Hva skal du idag? Hva synes du om bildet?

// emilie

21:19

Hei! Nå sitter jeg og ser på tv + at jeg hører på musikk, bra kombinering! haha. Klokka er bare ni, men jeg er syykt trøtt. Vurderer å legge meg litt tidlig i dag, men i tillegg så hadde jeg tenkt til å starte å redigere sminkevideoen Hannah nevnte i forrige innlegg. Kommer nok ikke før senere den. 


Og som sagt, kommer bildene fra "photoshooten" i morra eller noe. Vi snakkes da, dere! :-)

Hva synes du om bildene?

 // emilie

i dag

Heihei! I dag har Emilie og jeg hatt en photoshoot, og laget sminkevideo. Jeg skulle jo lage en sminkevideo som skulle ha kommet i går, men isteden så laget begge sminkevideo i dag! Den kommer nok på onsdag, fordi Emilie skulle redigere dem, også klarte hun å glemme minnekortet sitt her, så da blir det desverre forsinket.

Et bilde fra photoshooten, resten av bildene kommer i morgen!

Nå må jeg gå å spise kake, hade!

Hva syntes du om bildet?

// hanni

bilder fra forrige helg


FINA

// bilder fra Herkules forrige helg

Hva synes du om bildene?

- Emmi

kollasj ++

Hallo!
Jeg har ikke vært på skolen i dag heller, men i kveld skal jeg på loftet sammen med Emilie, Frida og Julie! Det høres kanskje litt rart ut at jeg ikke har vært på skolen, og skal på loftet? Grunnen er ihvertfall at jeg kunne vært på skolen (har fortsatt sykt vondt i hodet da), men jeg ikke får lov til å konsentrere meg, eller jobbe med skole i det hele tatt.Bilder fra i går. søteste og rareste hunden ever ♥

Emilie ramsa egentlig opp helgen vår i forrige innlegg, hehe. Men forresten så skal Emilie sove hos meg i morgen. ♥

♥ Hva syntes du om kollasjen/bildene? Hva skal du i helga?

-Hanni

PS. Jeg har spilt inn sminkevideoen! Den kommer i morgen, da får jeg kanskje redigert den på maccen til Emilie (a)

"lett hjernerystelse" + sminkevideo?

Heihei! Tusen takk for alle "God bedringene" i forrige innlegg! Betyr så mye ♥ Og som dere kanskje skjønte fra overskriften, er det som har skjedd at jeg har fått en lett hjernerystelse! :( Det gjør veldig  vondt, selvom det ikke er veldig alvorlig.. Har fått beskjed om å være hjemme og holde meg rolig. Jeg kan heller ikke være på pcen eller noe skjerm i det hele tatt, så det er ganske kjedelig. Men jeg har fått noen tips om hva jeg kan gjøre av Rikke; Bake, ta bilder, leke med Nelly, og spille gitar. hehe.Jeg har funnet på noe mer og gjøre også! Lage sminkevideo? Vi har jo ikke hatt noen sminkevideoer ennå på denne bloggen! Men det er ikke sikkert den kommer før lørdag, men vet ikke helt. Men jeg gidder ikke å lage hvis dere ikke vil ha, så si i fra hvis du vil ha! ♥

♥ Vil dere ha sminkevideo?

-Hanni

 

Pictures

♥ Hva syntes du?

-Hanni

Lenge siden sist!

Heihei!

Nå er det kjempe lenge siden vi har blogget! Grunnen er at vi ikke har noe blogglyst, jeg har ikke hatt pcen på en stund (den har vært på reprasjon), og i tillegg er vi begge så utrolig lei av designet, og vi har rett og slett ikke hatt tid til å ordne det! :(

Snart skal jeg ned til Emilie, og senere drar vi på loftet. I dag er det også fotosafari på loftet så det blir så gøy! Det er sånn at vi blir delt inn i grupper også får hver gruppe ett ark der det står forskjellige ting vi skal ta bilde av. Tror bildene kommer på bloggen senere.

 

Forrige fredag på loftet ♥

I morgen skal jeg forresten også være med Emmi, så da tror jeg nok vi får ordnet designet! 

Hva syntes du?

-Hanni

Bilde; båt

Canon EOS 500D

-HVA SYNTES DU?

-Hanni

bilde; "leopardøye"

Heisann, istad kjedet jeg meg litt, så da prøvde jeg meg litt på en "sminke-look" og her er resultatet;

PixlrOMatic

-Hanni

f r o s t


Elsker høsten og vinteren! Bladene er såå fine. Det snødde jo her om dagen og varte helt til idag, hvor det begynte å regne. Uheldigvis. Nå er det bare sørpe ute.. Liker du vinteren og høsten? Hva synes du om bildene?

- Emmi

bilde; julelysHva syntes du?

-Hanni

bildeserie

Hei! Her kommer en bildeserie fra dagen vår:

Først så bare gikk vi rundt å surra.

Se så søøte!<3

Så gikk vi en tur ned på Arkaden, som uheldigvis var stengt...

Da gikk vi heller på Dolly Dimples og bestilte pizza.

Kjedelig å vente på pizza...

Trøtt eller, Sindre?

Neida!

Så dro vi til meg (Emilie), og sminka guttene.

Stanley <33

Oskar <3Sindre <33

Love you♥♥ Hva synes dere om bildene?

Haha, dere aner ikke hvor lang tid jeg faktisk har brukt på dette innlegget! Har sittet i flere timer nå siden alt har blitt sletta flere ganger.. Jaja, nå funka det iallfall. Forresten så kommer videobloggen med krøller i morgen hvis noen lurer. Og TAKK for alle som kommenterer og leser bloggen vår, dere er best! Og så lurte vi på om vi skulle starte med Ukens Blogg? Hva synes dere om det? 

- HanniEmmi

noen bilder fra fotoshoot


Heihei! Dette var noen bilder fra fotoshooten som meg, Hannah og Johanne hadde i stad. Hva synes du om bildene?

- Emmi

Les mer i arkivet » Desember 2012 » Mars 2012 » Februar 2012
hits