Om Hannah


Hei! Jeg heter Hannah, jeg kommer fra Skien og er tretten år. Jeg går på turning og dansing, og jeg er interessert i fotografering, redigering og design.
JEG ELSKER JUSTIN BIEBER <3
Kontakt: hannahska@hotmail.com
Twitter:
hannahskaane

MOTEFOTOHANNAH

chill dag

Hei! I dag har jeg ikke gjort så mye egentlig. Kom hjem fra skolen og så selvfølgelig på The Vampire Diaries - er heelt hekta! Forrige uke så jeg liksom på det i seks timer i strekk og på mandag og tirsdag var jeg oppe til klokka to om natta enda det var skole bare for å se på det.. farlige saker! Jeg advarer dere, man blir helt seriøst hekta på det! Uansett, seinere var jeg i bursdag til nydelige Julie. Var kjempe kos med mange fine jenter, musikk, god mat og leker. Var seriøst partyy når musikken kom på også, haha :-)

Atm, sitter jeg å skyper med Jonathan i mens jeg bare surfer rundt på nettet. Rakk ikke engang og fjerne sminka eller dusje (noe som jeg skulle gjøre), før jeg gikk rett på macen. Avhengig av den også. I morra skal vi som sagt ha oppvisning med turninga. Det er på Herkules og vi skal ha to oppvisninger - en klokka tolv og en klokka to. Gleder meg utrolig mye, i mens jeg har mange sommerfugler i magen! #denfølelsen

Hadde ingen andre bilder nå, så det ble disse. Bildet til venstre er meg nå, eller iallfall for en time siden ;-)

Hva hva du gjort i kveld? Noe du er avhengig av?

// emilie

lenge siden sist!

Hallo! Nå er det kjeeempe lenge siden vi har blogga, iallfall jeg. Beklager for det, men har vært litt opptatt og har ikke hatt så mye å blogge om liksom. Vel, vi skal starte å blogge vanlig igjen nå da :-)

I dag har jeg vært en tur i byen, på Loftet og på trening. Kjøpte ingenting i byen siden jeg ikke hadde penger til det, men siden vi skal ha oppvisning med turninga på Herkules til lørdag (kom gjerne å se!), så har jeg tenkt til å kjøpe en bikini meg og Hannah kikka på. Den var utrolig fin, fresh og en perfekt farge til sommeren. Det som også er så fint er at den fins i flere farger og det er sånne freeeshe farger, så man ser skikkelig brun ut! Perfekt for meg med tre år gammel bikini og som skal til Spania med Loftet til sommeren. 

Forresten har meg og Hannah fått oss en instagram sammen! Vi følger alle tilbake, og vi kommer til å legge ut bilder der hver dag så dere ser hva vi driver med! Den heter selvfølgelig hanniemmi

Hva har du gjort i dag? Har du instagram?

// emilie

yeah

Hellu! Kreativ overskrift, eller hva?
Men, ja, både i går og i dag har jeg jobbet med en teit skoleoppgave! Det er derfor jeg ikke har blogget. Oppgaven går ut på at man skal velge en forfatter, lese en av bøkene hans/hennes, lage forside, innholdsfortegnelse, skrive 6-8 sider om selve forfatteren, ha med bilder, kildeliste, og bokomtale om boka man har lest! Jeg døør!

Ja, det var selvfølgelig ikke planlagt at jeg skulle sitte i ferien å jobbe med skole, men siden jeg var syk i 2 uker og ikke kunne være på skjerm, så ble det sånn.. gøy.

Lucky girl, som får lov til å jobbe med skole i feriien...♥

Men nå går jeg å legger meg, natta!

Hva syntes du om oppgava? (:p) Hva syntes du om bildet?

får besøk

Hallo! Nå har jeg sitti å laget header til Annie Marthe, ← LINK.
Kl. 12 kommer Theresa (← LINK) til meg, det blir koselig! Vi kommer nok til å ta noen bilder, som jeg skal legge ut.Jeg er kuuul! Bilde fra filmen vi laget igår, som jeg ikke har redigert ellernoe enda.. Skal ihvertfall komme ut i løpet av ferien! Det tar jo litt tid å redigere og laste den opp på youtube og alt sånt.

Hva skal du idag? Hva syntes du om det kuule bildet?

// hannah

film!

Hei! Nå skal Sarah, Oda og jeg lage film! Blir nok spennende. Jeg vet ikke helt om jeg skal legge den ut eller ikke.. Hvis vi får 7 stk. (kommentarer) som vil, så legger vi den ut!Snakkast da!

Vil du at vi skal legge den ut?

// hannah

vinterferieee

Åh, endelig er det vinterferiee! Og den starter bra! Skal pakke littegrann nå, så drar jeg til Une for å sove der. Blir kjempe kos! Har ikke akkurat noen planer der, men vi finner nok på noe. Vet ikke om det blir så mye blogging da, men skal få prøve å slenge inn iallfall ett innlegg i kveld eller noe. 

Skal ikke akkurat være så mye hjemme i ferien, da. Til søndag drar jeg til Rauland og er der en hel uke, altså til neste søndag, da ferien egentlig nesten er ferdig. Men gleder meg selv om da. Mange av vennene mine skal også på Rauland, så jeg kommer ikke til å bli heelt loner. Skal ikke egentlig helt til Rauland, men Frøystul. Det er bare 20 minutter eller noe fra Rauland da, så kommer til å stå på ski der. 


Skien <3

Hva skal du i ferien?

// emilie

endelig heelg!!

Heihei! Nå har jeg nesten akkurat kommet hjem fra skolen. NÅ ER DET ENDELIG HELG! wiii, super deilig! Har ganske mange planer for helgen i tillegg:

I dag skal jeg først en tur til byen med Johanne, deretter på Loftet.

I morgen skal jeg på kino og muligens sove hos Hannah.

På søndag skal jeg kanskje snøbade og litt sånt med Hannah + noen fler.

Ser ut som en ganske grei helg? Nei, det kommer nok til å bli SUPERT. Er så gira på helg nå!

#happyface

Hva skal du i helgen?

- Emmi

GOD BEDRING, HANNAH!

Hallo! Nå har jeg nesten akkurat kommet hjem fra turninga, hvor det skjedde en liten ulykke.. Jeg klarte selvfølgelig å sparke Hannah i tinningen med kneet mitt. Vet ikke helt hvor hu er nå, men tror kanskje hu er på legevakta.. så da ville jeg bare si GOD BEDRING, HANNAH! Kjempe glad i deg <3 også ville hun sikkert også satt pris på at dere kommenterte god bedring eller noe sånt :-) 


HAHA, love you snuppii! 

- Emmi

heihei!

Heisann alle sammen! Nå sitter jeg og snakker med Hannah på skype. Er ganske sliten etter en koselig kveld på Loftet. Som sagt tidligere, så var det jo fotosafari, noe som var kjempegøy! Det går ut på at man blir delt inn i grupper, får et ark med f.eks ti forskjellige ord og skal prøve å være kreative og ta bilder av det liksom. Vi fikk f. eks planking, og da skulle vi gjøre det på en mest kreativ måte. Da planka jeg i burn på Hannah, noe som er at jeg ligger på armene hennes. Vi vant to bilder ut av ti, hehe. 

Hva har du gjort de siste dagene?

- Emmi

Savner sommeren

Savner sommeren så utrolig mye, med trampoline, stranda, shorts, turn og skolefrii!

TURN <3

-SAVNER DU SOMMEREN?

-Hanni

endelig trening igjen!

Heihei alle sammen! Nå har ENDELIG treninga startet igjen. Har gledet meg kjempe masse! Vi gjorde ikke så mye på treninga i dag, untatt å øve på noen forskjellige elementer og å snakke om hva som kommer til å skje. Vi skulle egentlig være med på UKM, men vi fant ut at scenen er ikke stor nok til oss for å turne, så da måtte vi turne i foajeen (vet ikke åssen det skrives, men sånn uttales det iallfall) og da kan vi ikke være med å konkurrere.. da gidder vi ikke å lage ete helt nytt program igjen. Så da skal vi heller trene MYE til at vi skal ha oppvisning på Odd Stadion i pausen av en kamp. Gleder meg utrolig mye, kommer nok til å bli supergøy! Vi skal også sende opptaksvideo til NM, og se om vi får være med å konkurrere :-)I ♥ GYMNASTICS

LIKER DU TURN?

- Emmi

090112

Hei og hopp! Nå er jeg hjemme og skal snart spise. Har fått gjort suuupermange lekser i dag, har bare matte og norsk igjen.. Skal gjøre norsken etterpå da, så da blir jeg tidlig ferdig og får mer tid til bloggen og venner! :-)

Så snart jeg har spist, skal jeg ned til Johanne en tur og møte henne og Hannah. Vi skal ta bilder, som sikkert kommer ut på bloggen. Vi skal prøve å få til en ny header, også kommer det også outfit senere. Hannah har allerede lagt ut outfiten hennes i dag, men skader vel ikke å se den igjen, bare i bedre kvalitet? Tenkte meg det. Hehe

Utroolig gammelt bilde, men elsker den linsa! Skal snart skaffe meg en ny en av den, knuste den skjønnerdere... uansett så hvis noen lurer, er det Canon Ef 50mm f/1.8 ;-)

- Emmi

bestilt!

Hallo! Grunnen til at jeg ikke har blogget i helgen, er fordi jeg har igjen vært på Gautefall med Pernille. Forskjellen fra sist, var at denne gangen sov vi der i en dag.

Uansett, tidligere i dag så fant jeg en side på Aurora Mohn sin blogg, som hadde funnet den på denne bloggen. Det var en side med deksler og sånt, og det var utrooolig mange fine der! Så da måtte jeg selvfølgelig kjøpe en. Både meg og mamma kjøpte én hver og begge to er utrolig fine. Bare se her!


Er de ikke bare helt nydelige?! Elsker dem<3 Mamma har bestilt den til venstre og jeg den til høyre. Er SÅ førnøyd. Håper ikke det er lenge til de kommer.. ;-) Forresten er de fra society6.com

HVA SYNES DU OM DEKSLENE?

- Emmi

Joggetur

Hei, nå stikker jeg på joggetur. Hade! :D

Ha en fin kveld!

-Hanni

lekser lekser lekser

Hellu! I dag har Johanne vært hos meg litt. Hun var her bare til fire-tiden da. Det eneste jeg/vi har gjort i dag er å gjøre masseeee lekser, og se på One Tree Hill. Var kos det daa.

Jeg kjeder meg skikkelig nå. Er liksom ingenting å finne på untatt å chille på sofaen med macen og iPhonen. Ser faktisk på High School Musical 3, haha! synes liksom det er litt kult, jeg :)

// en kollasj ofc

HVA GJORDE DU IDAG?

- Emmi

2011

Nå som 2011 er over, hadde jeg tenkt til å skrive litt om det.

2011 har vært etter min mening et kjempefint år. Her er noen av høydepunktene mine

♥ Jeg har blitt kjent med utrolig mange nye, fine folk

♥ Jeg har lært masse nytt

♥ Jeg har startet på ungdomsskolen

♥ Jeg har fått tatt masse fine bilder

♥ Jeg har hatt utrolig mange fine stunder sammen med mine beste venner

♥ Jeg har vært i syden og blitt brun

Var ikke så veldig mange, men noen iallfall.. kommer ikke på så mange nå!

Lasta ned Picasa i stad, sånn at det er myee enklere å lage kollasjer sånn som over.

HVA ER DET BESTE DU HAR GJORT I 2011?

- Emmi

Det er så vansklig å finne på overskrift!

Heyy! Nå har jeg blogga veeldig dårlig I det siste, og det det er ikke bra. Men jeg skal bli bedre! Har egentlig ingen grunn for at jeg ikke har blogga heller, så da er det bare å skjerpe meg!
Og forresten så har jeg kjøpt masse/noen nye ting, som jeg har tenkt til å vise dere I morgen! Snakkæs!

-HVA SYNTES DERE OM BILDET?

Snækkæs!!

-Hanni

Husk spørsmålsrunden!!

bytur

Heisann alle sammen! Nå kom jeg nesten akkurat hjem fra byen med Maja, Hanna, Julie, Frida og Johanne. Det var kjempe koselig! Først så dro jeg ned med pappa og la inn penger på bankkortet, så dro jeg å møtte jentene på Tullis. På Tullis kjøpte jeg meg en tulliskakao og meg og Maja delte en nachos. Det var utrolig godt! Deretter dro vi å shoppa på Arkaden. Her er hva jeg kjøpte:

Nå har jeg akkurat spilt inn en videoblogg til dere om innkjøpa, sånn at dere får se hvordan de er og hvor de er fra og sånt. Holder på å laste den opp, så den kommer enten i dag eller i morgen ;-)

HVA SYNES DU OM INNKJØPET?

- Emmi

 

den siste dagen i ferien

Hallo! Nå har jeg akkurat stelt meg ferdig, og jeg skal snart ned å spise. Etterpå så skal jeg til byen med pappa for å legge inn penger på bankkortet mitt, og så skal jeg være med Maja, Johanne, Julie og Hanna. Egentlig de jeg var med i går, bare med Johanne i tillegg.

I dag er det den siste dagen i ferien. Menstad Ungdomsskole er nesten den eneste skolen som har fri i dag, og det er kjempe deilig! Men det er kjipere etterhvert, fordi f. eks når vi kanskje har vinterferie, så får alle de andre en dag mer med ferie enn oss, så ja det blir jo tatt igjen. Men uansett er det kjempe deilig og ha fri i dag. Litt kjipt at ferien snart er over da.. Har hatt det utrolig bra! Sov til klokken ti da, gadd ikke sove så lenge pga. døgnrytmen. Hadde til og med på vekkeklokke. Lå å slumra litt da selvfølgelig.


NÅR STARTER/STARTET DERE PÅ SKOLEN?

- Emmi

Nyttårsaften

Hei alle sammen!

Som sikkert alle vet, er det jo nyttårsaften idag! Akkurat nå så er jeg på besøk hos noen familievenner, og vi har akkurat spist kalkun.

Senere idag skal vi spise dessert, og selvfølgelig skyte opp raketter. Gleder meg veldig! Tror vi har kjøpt ganske mange raketter, i tillegg til at de andre også har.

Forresten, sorry for veldig mye mobilblogging, men har glemt kameraet hos Anniemor og da har jeg ingen bilder på macen. Også er det mye enklere å blogge fra telefonen.

Uansett, så vil jeg ønske alle et godt nyttår! Kos dere masse :-)

- Emmi

Gautefall!

Heisann dere! I morra blir det ikke så mye blogging fra meg, siden da skal jeg på Gautefall å stå på ski med Pernille. Gleder meg veldig, er liksom første og sikkert siste gang i år! Sto selvfølgelig i januar og sånt, men det tells ikke nå. Uansett så gleder jeg meg veldig!!

Følg meg forresten gjerne på twitter: emilielundgaard og på instagram: emiliesamuelsen :-)

Natta! - Emmi

Kulingene er heeer!

Hallo! Nå er Anders og Johanne her, og vi har en såkalt filmkveld. Vi har sett på tv, spilt Little Big Planet og tulla, og det tror jeg nok vi skal fortsette med!

Vi er kuleee!!!

Hva gjør dere ikveld da? - Emmi

hos Anniemor

Heihei! Sorry for litt lite oppdateringer, men i jula er det veldig hektisk. Akkurat nå så er jeg hos Annie Marthe med Johanne. Har sovet hos Anniemor i natt også, det var kjempe koselig! Vi har spilt Kinect, sett på Pretty Little Liars og laga film. Tror ikke filmen kommer ut på bloggen akkurat da. 

I dag så har vi tatt bilder og spilt Kinect. Bildene kommer senere i kveld, for da skal jeg sove hos Johanne. Nå skal vi spise lapskaus, så hade!

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

besøk

Hei alle sammen! Nå har jeg akkurat lastet ned mange sanger til iPhonen min, og jeg skal snart på besøk. Har ikke fått kjøpt sim kort enda, siden alle butikkene er jo stengt idag, men til tirsdag får jeg nok kjøpt det, og da kan jeg starte å blogge fra iPhonen. Ganske kjekt egentlig, for da blir det nok flere oppdateringer på når jeg er ute og sånt :-)

Nå skal vi dra! Skal du på noen besøk idag, eller får?

- Emmi

1. juledag

God morgen dere! Nå sitter jeg i senga og ser på tv. Har nesten akkurat stått opp, eller jeg sto opp i ti-tiden, men jeg har bare liggi å slappa av.

Det var veldig koselig igår altså! Først så spiste vi julemat. Etter det så vi litt på tv, eller jeg gjorde det, og så åpna vi gaver. Fikk massee fine ting og noen ting som jeg ønsket meg. Av mamma og pappa fikk jeg iPhone 4 ♥ lykkee - det var nok den beste gava! Og den nest beste var Justin Bieber boka ♥ som jeg fikk av Hannah og Johanne - verdens beste bestevenner! Etter gavene så spiste vi masse deilig dessert. Tror faktisk at vi fikk med noe hjem, så da kan jeg spise det når jeg kommer ned. Uansett, så så vi litt mer på tv og etterhvert dro vi.

Snart får vi besøk siden vi skal ha julefrokost. Blir deilig med noe ordentlig mat! Da blir det nok også noen desserter... ♥// Gammeelt bilde, derfor står det emiliesamuelseen.blogg.no som forresten er min gamle blogg. Fikk du noe fint til jul?

- Emmi

julemorgen

Hei og god julemorgen! I dag er det endelig julaften. Har gleda meg helt siden i fjor. Er så koselig å våkne og løpe ned til julestrømpa og finne masse godteri og litt gaver. Etterfulgt av å sitte i sofaen med dyna og se på masse julefilmer og serier. Det er det jeg gjør nå.

Seinere idag så skal jeg være med Johanne igjen. Skal kanskje ned til byen å bytte en kjole, hvis jeg rekker. Håper på å få tatt noen bilder i dag da, siden vi ikke fikk det i går.

Akkurat nå sitter jeg å ser på Santa Clause, en kjempebra film! Hvordan skal du tilbringe julaften?

- Emmi // PS. GOD JUL ALLE SAMMEN! ♥

julestemning

Hallo! Nå sitter jeg å ser på Hjemme Alene eller Alene Hjemme, husker ikke hva den heter, haha! Uansett så elsker jeg den filmen! Hører i tillegg på litt julemusikk ogsånt da. Drikker selfølgelig verdensbeste julebrus igjen ogsåå.


hahaha!

jaujau

Forresten så er den videobloggen litt forsinket siden Hannah skulle sende meg den, men hu har ikke gjort det enda og jeg skal redigere den. Men skal spørre om hu kan sende meg den nå, sånn at den kommer i morra eller no! Har du julestemning?

- Emmi

dagen i dag

Heyhey! I dag har jeg nesten ikke gjort noen ting! Var i senga med pcen til ca. kl. 15.00, så da hadde jo ganske mye av dagen gått allerede. Da klokka nærmet seg 16.00 dro mamma og jeg til byen for å  kjøpe ferdig alle julegavene! Så da var det gjort.

 

Sorry for lite og uredigert bilde, men pcen er litt klikk, så gidder ikke å prøve en gang.. (a)

-Hva har dere gjort i dag?

-Hanni

lillejulaften

God morgen! I dag er det lillejulaften. Bare 1 dag til jul nå! Gleder meg utrolig mye.

I dag skal jeg til onkel og tante for å spise julegrøt. Seinere skal jeg være med Johanne. Vi skal ta noen bilder, som sikkert kommer ut på bloggen seinere. 

Akkurat nå så sitter jeg å ser på tv. Og veit forresten noen av dere hva vi kan blogge om? Har liksom ingen inspirasjon eller noen ting.. Så kom gjerne med forslag! Er litt kjedelig å bare blogge om hva vi har gjort og gjør om dagen hele tiden.

Hva skal du idag? Har du noen tips til noe vi kan blogge om?

- Emmi

innkjøp 221211

Heyhey! I dag har jeg og Hanni vært på Herkules med Sindre, Stanley, Anders, Philip, Mathias, Sondre og Vebjørn. Kjøpte en topp, en parfyme og en earcuff.

// Genser - Carlings


// Parfyme - Puma


// Earcuff - Glitter

Og dette er meg nå.Fin, ikke sant? Sitter sminkefri og drikker julebrus selvfølgelig og jeg skyper med Sindre, Anders og Johanne. Nu ska jag slappe av. Hva synes du om innkjøpet?

- Emmi

Les mer i arkivet » Desember 2012 » Mars 2012 » Februar 2012
hits