Om Hannah


Hei! Jeg heter Hannah, jeg kommer fra Skien og er tretten år. Jeg går på turning og dansing, og jeg er interessert i fotografering, redigering og design.
JEG ELSKER JUSTIN BIEBER <3
Kontakt: hannahska@hotmail.com
Twitter:
hannahskaane

MOTEFOTOHANNAH

trening!

Heyhey! Nå er vi på Loftet. Alle de andre venninnene våre har dratt, så det er bare oss (og andre folk, da) igjen. Atm, sitter vi og gamer Temple Run og chiller maaax. Men om fem minutter stikker vi på trening. Vet ikke om det blir noe mer blogging på oss i dag, siden vi ikke kommer hjem før i ti-tiden, og da er det jo dusjing og sånt. Og forresten skal vi prøve å bli bedre til å blogge mer etterhvert!

Hva gjør du på fritiden?

// hanniemmi

rock&rollVerdens fineste bilder av meg, men jaja. Liker redigeringa. På første bilde er det forresten meninga at fjeset til Hannah ikke skal være i fokus, men klærna. 

Hva synes du om bildene?

// emilie

vlog: oppvisning

Dette er den første oppvisningen. Det er egentlig den som faila veldig, men den andre er ikke lagt ut enda, så den kommer senere. Jeg er på toppen i midten og Hannah er i bunn til venstre ;-)

Hva synes du?

// emilie

Oppvisning!

Hei, hei! I dag skal vi ha oppvisning med akrobatikken, Odd akrobatikk og oppvisnings parti, på Herkules Kjøpesenter i Skien. Jeg gleder meg kjempe mye! Det er ganske lenge siden vi har hatt oppvisning nå, og pluss at vi har aldri hatt på Herkules før! Så det kommer til å bli gøøy. ♥ PS. Hvis noen vil komme å se på så er det kl. 12.00 og 14.00 !

 

♥♥♥

Gleder meeeg!

Hva skal du i dag? Vil du komme å se på?

// hannah

chill dag

Hei! I dag har jeg ikke gjort så mye egentlig. Kom hjem fra skolen og så selvfølgelig på The Vampire Diaries - er heelt hekta! Forrige uke så jeg liksom på det i seks timer i strekk og på mandag og tirsdag var jeg oppe til klokka to om natta enda det var skole bare for å se på det.. farlige saker! Jeg advarer dere, man blir helt seriøst hekta på det! Uansett, seinere var jeg i bursdag til nydelige Julie. Var kjempe kos med mange fine jenter, musikk, god mat og leker. Var seriøst partyy når musikken kom på også, haha :-)

Atm, sitter jeg å skyper med Jonathan i mens jeg bare surfer rundt på nettet. Rakk ikke engang og fjerne sminka eller dusje (noe som jeg skulle gjøre), før jeg gikk rett på macen. Avhengig av den også. I morra skal vi som sagt ha oppvisning med turninga. Det er på Herkules og vi skal ha to oppvisninger - en klokka tolv og en klokka to. Gleder meg utrolig mye, i mens jeg har mange sommerfugler i magen! #denfølelsen

Hadde ingen andre bilder nå, så det ble disse. Bildet til venstre er meg nå, eller iallfall for en time siden ;-)

Hva hva du gjort i kveld? Noe du er avhengig av?

// emilie

Les mer i arkivet » Desember 2012 » Mars 2012 » Februar 2012
hits