Om Hannah


Hei! Jeg heter Hannah, jeg kommer fra Skien og er tretten år. Jeg går på turning og dansing, og jeg er interessert i fotografering, redigering og design.
JEG ELSKER JUSTIN BIEBER <3
Kontakt: hannahska@hotmail.com
Twitter:
hannahskaane

MOTEFOTOHANNAH

Jeg elsker Oda

Oda har verdens beste blogg.. DEN ER HER, og jeg leser den HVER DAG. JEG ELSKER DEN, og ANBEFALER DEN TIL ALLE JEG KJENNER!

\\Hanni&Emmi

stripa håret

Hola! I dag har vi desverre ikke fått blogget, for vi har vært i fritidsparken (Skien Fritidspark) å bada, noe som var utrolig koselig!

Forresten så overnattet Emmi hos meg i går. Vi laget sanger, spilte gitar, var i byen,hadde besøk av Stanley og Anders, snøbada, og stripa håret mitt!! :D Resultatet:Vet at bildet ble feil vei, haha, samma det, dere ser fargen! Eller egentlig så er det ganske mye lysere. 

-Hanni

PS. Mobilblogg

Ny krølltang!

Hei alle sammen! På vei hjem fra Anniemor, så var jeg innom Expert, og der kjøpte jeg meg en ny krølltang. Den gamle jeg hadde var utrolig dårlig, så det var på tide med nå. Jeg, Johanne og Hannah prøvde krølltanga i stad, og den er iallfall kjempebra synes jeg! Merket er Remington, og den koster 399,- kr på Expert :-)Hva synes du?  - Emmi

Krølla håret

Heihei! I går som dere kanskje så på bildene, så krøllet jeg håret (med rettetang)- noe jeg veldig sjeldent gjør, men her er resultatet:Btw så har krøllene holdt seg, så har de enda, haha. Jeg tenkte kanskje å lage en videoblogg om hvordan jeg krøller håret med rettetang, men vet ikke..

Hva syntes dere om krøllene?

Vil dere at jeg skal lage en videoblogg?

-Hanni

Les mer i arkivet » Desember 2012 » Mars 2012 » Februar 2012
hits